Blau Cel

Un servei pràctic i econòmic

Som una bugaderia de proximitat que vol fer-te la vida més fàcil

Blau cel és un espai pensat per substituir i/o complementar el safareig que tens a casa.

Disposes de rentadores i assecadores d’última generació amb diferents capacitats de càrrega, des de 8 kg fins a 17 kg i una central de pagament (Laundry Point) des de la qual gestionaràs el funcionament de les màquines.

A Blau cel podràs rentar i eixugar la roba de diari i aquelles peces de roba que no pots fer a casa per manca de capacitat de càrrega de la teva rentadora i assecadora, com els edredons, nòrdics, mantes, fundes de sofà, cobrellits, etc.

Volem donar-te un bon servei

Estem oberts els 365 dies de l’any i també tenim un servei d’atenció personal. Blau cel obre de 9 a 22h, de dilluns a diumenge, els 365 dies de l’any. A més a més tens a la teva disposició el següent horari d’atenció personal en que ens podràs trobar per la bugaderia, per lo que necesitis.

Igualment , per qualsevol cosa, sempre ens pots trucar al teléfon 664364913

Bugaderia Blau cel foto mantes blanc

A Blau Cel cuidem la teva roba

La nostra bugaderia compta amb la maquinària i el suport tècnic de GIRBAU, empresa líder del sector. Les rentadores i assecadores li donen un tracte acurat als teixits , el diseny precis i modern del bombo marca la diferencia en el tracte de la roba ; el resultat es de qualitat, basat en l’experiència.

Utilitzem els millors productes; el nostre sabó, suavitzant i oxigen actiu son productes ecológics certificats , elaborats amb productes naturals, per cuidar les teves prendas i també el medi ambient.
L’aigua està pretractada per millorar el rentat de la roba.

icono cronometro blanc

Blau Cel és un estalvi de temps i diners

La duració del programes de rentat és de 30 minuts i l’assecat oscil.la de 15 a 30 minuts depenen de la quantitat i del teixit de la roba.

En només 45 minuts tens feta la teva bugada. Les nostres rentadores incorporen automàticament el sabó, suavitzant i oxigen actiu, només tens que portar la teva roba. Quan utilitzis el nostre servei estalviaràs en el subministrament d’aigua, gas i llum.

icono fàcil blau

Un espai còmode i pràctic dissenyat per a tu

A blau cel et trobaràs amb un espai dissenyat perque puguis rentar, assecar i plegar la roba còmodament. Tenim una bona bancada i una bona taula on podràs utilizar el teu ordinador, llegar un llibre, … Disposem de WIFI i fil musical.
Skip to content