Preus i Serveis

icono preus blau

Preus Bugaderia Autoservei

Preus del rentat

Preus de l'assecat

targeta descompte blau

Estalvia amb la nostra tarjeta Blau Cel

Amb la tarjeta blau cel obtindràs un 10 % de descompte sobre els preus indicats a les rentadores i assecadores.

La targeta la pots aconseguir a la nostra central de pagament (Laundry Point) seguint els passos següents:

  1. Introduir 20 € en efectiu a Laundry Point
  2. Seleccionar l’opció targeta
  3. Recollir la tarjeta

La targeta blau cel és recarregable i no caduca.

icona m'agrada

Servei d'atenció personal

Blau cel té un horari d’atenció personal a la teva disposició. Nosaltres estem per la bugaderia per a qualsevol dubte o ajuda que necessitis, perquè volem donar-te un bon servei.
- Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 h
- Dimarts i dijous de 16 a 19 h
- Dissabte de 9:30 a 13 h
Estem a la part interior, avisa’ns i t’atendrem. També pots trobar-nos sempre en el tlf. 664364913.

Servei de neteja d'edredons, mantes, cobrellits...

Blau cel és una manera fàcil i económica de rentar els teus edredons, mantes, cortines, … ; pots fer-ho tu ó si prefereixes ens pots deixar les teves peces grans i passar-les a recollir a partir de l’endemà. L’horari d’aquest servei és el mateix que fem de dilluns a dissabte amb el servei d’atenció personal.

Servei complet de neteja de tovalloles per a negocis i pimes

T’oferim un servei complet de neteja de tovalloles del teu negoci, des de la recollida en el teu local passant per la rentada i higienitzat, assecat i plegat fins al lliurament de les tovalloles netes.

Les nostres màquines de bugaderia industrial estan dissenyades per a garantir el millor resultat amb les teves tovalloles.

Utilitzem sabons i suavitzants que protegiran les tovalloles i les deixaran ben netes i higienitzades. Després les fiquem en l’assecadora fins que quedin ben seques i les pleguem per a tornar a lliurar-les. Les nostres màquines tenen un dosificador de sabó i suavitzant que aporten a la rentada la quantitat justa i necessària de producte perquè les tovalloles quedin bé netes sense que quedin restes de producte en les tovalloles.

Amb això aconseguim que s’aboqui menys aigua sabonosa al medi ambient. D’altra banda les nostres rentadores d’alta gamma necessiten menys energia i menys aigua per a realitzar la rentada perfecta, d’aquesta manera la nostra rentada resulta ben ecològica.

Som una bugaderia industrial de tovalloles per a perruqueries, centres de massatges, spas, centres de fisioteràpia, gimnasos, etc…

Tens cap dubte?

Skip to content